Õhtujuht ja pulmaema Margit Järvoja

Kes ma selline olen?

Saame tuttavaks, mina olen margit!

Olen õhtujuhtimisega tegelenud aastast 2013, mil alustasin tööd kruiisijuhina Tallinki pardal Victoria I. Seal oli õhtujuhtimine ja mängude läbiviimine üle kolme aasta minu igapäevane töö. Minu töökeeleks oli eesti ja inglise keel. Peale seda jätkasin meelelahutusvaldkonnas oma teekonda ja siiamaani naudin südamest õhtujuhi tööd. Olen õnnelik, et olen leidnud eriala, mida ma armastan ning saan nimetada ka enda hobiks ja kireks. 

Esinemine ja laval olemine on mind köitnud juba lapsest peale. Päris väiksena sundisin oma vanemaid ja lähedasi igal koosviibimisel vaatama etendusi/lavastusi, mida äsja sõbrannaga olime välja mõelnud. Lõpuks jõudsin omadega näiteringi, kuhu ma aastateks ka käima jäin. Sellel ajal sai osaletud paljudes erinevates muusikalides ja etendustes.

Minust- pulmaema ja õhtujuht Margit Järvoja

Oman ka kõrgharidust teatrierialal. Nimelt õppisin ma Suurbritannias Walesis Aberystwyth Universitys lavalist esinemist ja draamat (Performance Studies and Drama), mis andis mulle palju julgust ja enesekindlust juurde. Eestis õppisin ülikoolis veel lisaks noorsootööd, kus lemmikaineks oli ‘vaba aja metoodika ja mängud’. Sel ajal tuli praktika käigus palju sündmusi korraldada, mis sisaldasid endas rohkelt seltskonnamänge ja tegevusi.

Õhtujuhina olen läbi viinud palju erinevaid firmapidusid (suvepäevad, jõulupeod, galad, kliendiüritused, koostööpartnerite tänuüritused, pressikonverentsid, kaubanduskeskustes päevajuht olnud ja spordiüritusi sisustanud). Erapidudele saan tulla teie sünnipäevasid lõbusamaks muutma ja loomulikult pulmaemana teie erilist päeva läbi viima. 

Lisaks õhtujuhtimisele ja pulmaemaks olemisele tegelen ka laste pidude läbi viimisega. 

Miks mina võiksin teile õhtujuhiks või pulmaemaks sobida? 

Sest ma tõesti südamest soovin, et teie pidu õnnestuks suurepäraselt ja annan endast kõik, et see nii ka läheks. Ma armastan oma tööd ning teen seda suure rõõmuga. Valmistun alati korralikult ette, teen põhjaliku eeltöö ära, suhtlen teiega mitmeid kordi enne sündmust, lepime omavahel kõik punktid kokku ja olen asjas 100% sees. Kui mulle kirjutada, siis te ei pea nädal aega minu vastust ootama, see tuleb päris kiirelt. Õhtujuhina/pulmaemana suhtlen inimestega vabalt, olen spontaanne ja tulen ootamatute olukordadega hästi toime. Alati on mul ka varuplaan ja lisa tegevused olemas, kui on vaja midagi juurde lisada/muuta sündmusel kohapeal. Tulen teie mõtete ja ideedega alati kaasa ega raiu omi põhimõtteid.  

Ma armastan head huumorit, kuid allapoole vööd naljad minu programmis ei esine. Kui teil või teie külalistel tekib sündmusel mingi tore mõte, mida teostada, siis tulen sellele alati rõõmuga vastu. Olen avatud kõiksugu uutele ideedele ja mõtetetele. Kui Sul on tulemas mingi põnev sündmus, kuhu tahaksid särtsu, rõõmu ja naeru lisada, võta minuga julgelt ühendust.

Programme viin läbi eesti ja/või inglise keeles.  

Scroll to Top